Klant worden

Het zonnepark is gereed en levert met zo’n 7750 panelen voldoende stroom voor ca. 600 huishoudens. Wanneer je stroom afneemt weet je dat deze letterlijk bij jou om de hoek wordt geproduceerd in het Energie Park Heeten. Ook voor (CO2 gecompenseerd) gas kun je bij Endona terecht. Duurzamer kan bijna niet. En dat ook nog eens met concurrerende tarieven.

Endona werkt als wederverkoper samen met ‘Energie Van Ons’, de energieleverancier van energiecoöperaties die groen en lokaal energie produceren. Energie Van Ons zorgt voor de administratieve afhandelingen.

Zelf energie leveren

Particulieren en bedrijven met eigen zonnepanelen kunnen hun overtollige stroom via Endona (als wederverkoper) aan Energie van Ons verkopen. Dit kan door klant te worden van Endona. We vertellen je graag wat de mogelijkheden en voordelen zijn in een persoonlijk gesprek.

Garantie van Oorsprong

De Garantie van Oorsprong (GVO) van het Energiepark Heeten geven zekerheid dat de stroom die je via Endona verkrijgt, voor zover de jaarlijkse voorraad strekt, lokaal duurzaam geproduceerd is. Vanuit haar visie wil Endona de GVO van het Energiepark Heeten zo lokaal mogelijk afzetten.

Interesse?

Lijkt het je allemaal wel wat, maar wil je eerst weten waar je aan toe bent? Vul onderstaand formulier in, en wij doen je een passend voorstel. Met het invullen van het formulier ga je nog geen bindende overeenkomst aan. We komen graag bij je langs om het allemaal goed door te spreken. Dat is onze service!

Mijn huidige situatie; op dit moment heb ik een
Het contract loopt nog tot (datum)
Ik wil groene stroom afnemen van het Energie Park Heeten (EPH) **
Mijn stroomverbruik is kWh per jaar
Ik heb zelf ook zonnepanelen
Mijn teruglevering is kWh per jaar
Ik wil CO2 gecompenseerd gas afnemen van Endona
Mijn gasverbruik is m3 per jaar

*   : Voorstel op basis van enkeltarief. Heb je nu een dubbel tarief, tel dan beide waarden bij elkaar op.
** : Het Energiepark Heeten is 100% eigendom van Energie Coöperatie Endona.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief!

 

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Neem gerust contact op:

Samenwerken aan Nieuwe Energie, mede mogeliik gemaakt door:

Energiefonds Overijssel