Word participant van één van de parken van Endona

Investeer met een certificaat in een zonnepark

De overheid biedt verschillende regelingen waarmee wij de mogelijkheid hebben om lokaal, gemeenschappelijk en duurzaam energie op te wekken. SCE is er een van. Een andere regeling is de Stimuleringsregeling Duurzame Energieopwekking (SDE). Met beide regelingen kunnen wij zonneparken aanleggen. Het verschil zit hem in de financiering.

Tot 4% rendement

Voor de SDE-projecten geven wij certificaten uit. Als participant kun jij deze certificaten kopen. Je verstrekt als het ware een lening, waarmee je het opwekken van duurzame energie ondersteunt. Afhankelijk van de looptijd van het certificaat (5, 10 of 15 jaar) ontvang je tot 4% rendement op je investering. Ben je ook klant van Endona, dan ontvang je hier bovenop nog eens 0,5% extra rendement.

Certificaten kopen?

De certificaten van het Energiepark Heeten zijn vergeven. Begin 2023 verwachten we weer certificaten aan te bieden van een nieuw SDE-project. Houd onze website goed in de gaten.

Meedoen?

Overweeg je om te investeren in Endona? Vul onderstaand formulier in en we komen graag bij je langs. Dat is onze service!

Ja, ik wil graag participeren in Endona!
Met het invullen van dit formulier ga ik nog geen bindende overeenkomst aan. Op basis van de ingevulde gegevens wil ik graag nader geïnformeerd worden:

  Aantal: stuks (à € 250,00 per stuk)
  Aantal: stuks (à € 25,00 per stuk) **
  1e kind: Geb. datum:
  2e kind: Geb. datum:
  3e kind: Geb. datum:

  * : Rendementen: 3,0% bij looptijd van 5 jaar // 3,5% bij looptijd van 10 jaar // 4,0% bij looptijd van 15 jaar. Klanten van Endona nog eens extra 0,5% rendement.

  ** : Maximaal 1 kindercertificaat per kind voor kinderen t/m 12 jaar // maximaal 2 kindercertificaten per kind voor kinderen van 13 t/m 18 jaar.

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

  Contact

  Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem gerust contact op:

  Met dank aan

  Samenwerken aan Nieuwe Energie, mede mogelijk gemaakt door:

  Energiefonds Overijssel