Word participant van één van de parken van Endona

Een lokaal energieproject heeft de meeste kans van slagen als het gedragen wordt door de gemeenschap. Dat is met sympathie voor het initiatief, door klant te worden en/of door participatie.

Certificaten verkrijgen *

De mooiste en sympathiekste vorm van participeren is natuurlijk door mee te doen. Daarom worden er certificaten uitgegeven (à € 250,00) waarmee men in Endona participeert. Je verstrekt een lening aan Endona voor Zonneweide Torenallee in Raalte, waarmee je het opwekken van duurzame energie ondersteunt. Je ontvangt afhankelijk van de looptijd (5, 10 of 15 jaar) tot 4% rendement op je investering. Klanten van Endona ontvangen hier bovenop nog eens 0,5% extra rendement. Het aantal certificaten is beperkt, dus wees er snel bij!

Speciaal voor de jeugd **

Naast certificaten voor volwassenen hebben we speciale certificaten (à € 25,00) voor kinderen en jongeren. Wij verdubbelen de investering na 10 jaar. Ook een prachtig en duurzaam cadeau van (groot)ouders aan hun (klein)kinderen!

Endona Maatschappelijk Fonds

Als certificaathouder heb je als volwassene één stem, ongeacht het aantal certificaten. Met dit stemrecht mag je meebeslissen over de bestemming van de gelden in het Endona Maatschappelijk Fonds (EMF). In onderstaand formulier kun je aangeven hoeveel certificaten je zou willen afnemen. Het uiteindelijke aantal certificaten dat je krijgt toebedeeld kan lager uitvallen. Endona wil zoveel mogelijk mensen de gelegenheid bieden om mee te doen en zal de beschikbare certificaten daarom zorgvuldig verdelen over de gegadigden.

Meedoen?

Overweeg je om te investeren in Endona? Vul onderstaand formulier in en we komen graag bij je langs. Dat is onze service!

Ja, ik wil graag participeren in Endona!
Met het invullen van dit formulier ga ik nog geen bindende overeenkomst aan. Op basis van de ingevulde gegevens wil ik graag nader geïnformeerd worden:

  Aantal: stuks (à € 250,00 per stuk)
  Aantal: stuks (à € 25,00 per stuk) **
  1e kind: Geb. datum:
  2e kind: Geb. datum:
  3e kind: Geb. datum:

  * : Rendementen: 3,0% bij looptijd van 5 jaar // 3,5% bij looptijd van 10 jaar // 4,0% bij looptijd van 15 jaar. Klanten van Endona nog eens extra 0,5% rendement.

  ** : Maximaal 1 kindercertificaat per kind voor kinderen t/m 12 jaar // maximaal 2 kindercertificaten per kind voor kinderen van 13 t/m 18 jaar.

  Nieuwsbrief

  Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

  Contact

  Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem gerust contact op:

  Met dank aan

  Samenwerken aan Nieuwe Energie, mede mogelijk gemaakt door:

  Energiefonds Overijssel