Aanmeldingen Sociaal Maatschappelijke Fondsen geopend

9 oktober 2023

Kan jouw groep, vereniging of vrijwillig initiatief een financieel duwtje in de rug gebruiken? Dien voor 15 november 2023 een aanvraag in voor het Endona Sociaal Maatschappelijk Fonds Heeten of Raalte.

Sociaal Maatschappelijk Fonds

Energie Coƶperatie Endona levert lokaal opgewekte energie in Salland. Onze zonneparken in Heeten en Raalte wekken energie op voor duizenden huishoudens. We hebben geen winstdoelstelling. De opbrengsten vloeien terug in de lokale gemeenschap. Onder andere via het Sociaal Maatschappelijk Fonds van Energie Park Heeten (EPH) en Zonneweide Torenallee Raalte (ZTR). Initiatieven waar Heeten (postcode 8111) en Raalte (ook buitengebied) baat bij hebben komen in aanmerking.

Aanvraag indienen voor 15 november

De participanten van EPH en ZTR bepalen welke initiatieven een bijdrage verdienen. Voor 15 november kun je initiatieven aandragen. Let op: je kunt per initiatief eens per drie jaar een aanvraag indienen. Tijdens de participantenvergaderingen in november en december 2023 wordt gestemd en besloten welke initiatieven een bijdrage ontvangen.

Kijk verderop op onze website voor de voorwaarden waaraan een aanvraag moet voldoen. Je kunt hier ook de aanvraag indienen en zien welke initiatieven in het verleden een bijdrage ontvingen.

Wij horen graag van je!

Direct naar de pagina
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Contact

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem gerust contact op:

Met dank aan

Samenwerken aan Nieuwe Energie, mede mogelijk gemaakt door:

Energiefonds Overijssel