Wij zijn Endona

Endona is energie en daarom werken er alleen energieke mensen. Vrijwillig, en daar hebben we zo onze redenen voor. Vanuit de gedachte ‘mangs buj te bange’ zijn we gewoon van start gegaan en inmiddels hebben we ervaring in het opzetten van een zonnepark. Endona zorgt ervoor dat Salland de landelijke vraag naar duurzame energie kan beantwoorden.

Energie. Zelfde prijs. 100% Groen. Uit je achtertuin.

Wij houden van het groene platteland. Schone lucht. Echte boeren. Geen gemekker, aanpakken.

De Europese regelgeving klinkt niet altijd leuk, maar we willen onze kinderen en kleinkinderen wel een mooie toekomst geven. Een Salland zoals wij het kennen. Dat kan alleen als we zelf maatregelen treffen. NU.

Daarom zorgen wij voor stroom van het land. 100% groen; kom zelf maar eens kijken. Om de opgewekte energie ook daadwerkelijk in huis te gebruiken helpt een toeleverancier ons: Energie van Ons. Mooie club, waar veel van ons soort initiatieven bij aan gesloten zitten. En daar zit verder niks tussen.

Hier verbouwen we jouw stroom.

Begin met jouw bijdrage aan een betere wereld en kies voor stroom van Endona.

Alles uit jouw stopcontact komt rechtstreeks van de Sallandse zon. ‘Voor niks gaat de zon op’ zul je denken en zo is het! Daarom is onze energie niks duurder dan die van bijv Essent. Omdat de prijs voor stroom ingewikkeld is gemaakt met belastingen door de overheid, is het zelf uitrekenen bijna onmogelijk. Maar daar helpen we elkaar graag mee. In ’t Hollands of in het plat. Woar wachie nog op?

Neem contact met ons op!
Bestuur

Edward Weening: voorzitter
Loeck Tomassen: penningmeester
Arnold Geerdink: secretaris
Vincent Klein Koerkamp: lid

’t Verhaal achter het logo

Het logo van Endona is geen hersenspinsel van een of andere ‘creatief’, maar het bevat een verhaal dat zelfs teruggaat naar de 5e eeuw.

In 1993 is de grootste Germaanse nederzetting in Nederland ontdekt door amateur archeoloog Bert Terlouw… jawel, in Heeten. Daarbij zijn Saksische aardewerkscherven gevonden met afbeeldingen van de zon. De grootste scherf bevatte twee afbeeldingen, waarvan er één integraal is overgenomen in het oorspronkelijke Endona logo.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Contact

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem gerust contact op:

Met dank aan

Samenwerken aan Nieuwe Energie, mede mogelijk gemaakt door:

Energiefonds Overijssel