Meedoen

Endona zorgt ervoor dat Salland de landelijke vraag naar duurzame energie kan beantwoorden. Een energieneutraal Salland is onze ambitie. Dit kunnen we alleen voor elkaar krijgen als we samenwerken. Wil jij meedoen? Dan kan op verschillende manieren.

Word klant

De zonneparken van Endona leveren stroom voor duizenden huishoudens. Stroom die letterlijk bij jou om de hoek wordt geproduceerd en waar jij van kan profiteren. Om de opgewekte energie ook daadwerkelijk in huis te gebruiken helpt een toeleverancier ons: Energie van Ons. Ook voor (CO2 gecompenseerd) gas kun je bij Endona terecht. Duurzamer kan niet. En dat ook nog eens met concurrerende tarieven!
Lees meer

Word lid

Om de groene ambities van Endona te realiseren hebben we leden nodig. Leden die meebeslissen en meewerken aan een duurzaam Salland. Help jij mee aan de energietransitie in Salland?
Lees meer

Word deelnemer

Als deelnemer ben je mede-investeerder in een van onze zonneparken. Je investeert eenmalig een bedrag in een zonnepark en je wordt lid van Endona. Samen met de andere deelnemers ben je verantwoordelijk voor het zonnepark. Gedurende de looptijd van het project (16 jaar) ontvang je een duurzaamheidsvergoeding. Het rendement is afhankelijk van de opbrengt.
Lees meer

Word participant

Als participant van Endona kun jij certificaten kopen van zogenaamde SDE-projecten. Je verstrekt als het ware een lening, waarmee je het opwekken van duurzame energie ondersteunt. Afhankelijk van de looptijd van het certificaat (5, 10 of 15 jaar) ontvang je tot 4% rendement op je investering.
Lees meer

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Contact

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem gerust contact op:

Met dank aan

Samenwerken aan Nieuwe Energie, mede mogelijk gemaakt door:

Energiefonds Overijssel