Word lid van Endona

Denk en praat mee over de energietransitie in Salland

Om de groene ambities van Endona te realiseren hebben we leden nodig. Leden die meebeslissen en meewerken aan een duurzaam Salland. Samen profiteren van duurzame energie en duurzame projecten opstarten, dat is waar Endona zich voor inzet. Wil je ons daarbij helpen? Word lid!

Een energieneutraal en duurzaam Salland

Het werkgebied van Endona richt zich op de gemeente Raalte en omgeving (regio Salland). Endona wil met schone, duurzame bronnen lokaal energie opwekken, opslaan en leveren. Energie bestemd voor eigen inwoners en bedrijven, volledig onafhankelijk van de landelijke spelers. We streven naar een energieneutraal, duurzaam en onafhankelijk Salland.

Waarom lid worden van de coöperatie?
  • Samen staan we sterker;
  • We nemen de regie in eigen hand en wachten niet af wat overheden of grote energiemaatschappijen voor ons in petto hebben;
  • Je kunt deelnemen aan projecten voor duurzame energieopwekking;
  • We verdienen geld dat we investeren in duurzame projecten in onze regio;
  • Je denkt mee over de energietransitie in Salland;
  • Endona neemt als voorloper deel aan Europese projecten van duurzame energie en zet Salland op de kaart;

Als lid van de coöperatie maak je het verschil, samen met ons!

Het lidmaatschap

Voor € 10,- per jaar ben je lid van Endona. Met dit geld ondersteun je de activiteiten van de coöperatie en krijg je stemrecht op de ledenvergadering van Endona.

Aanvraag lidmaatschap

Wil je lid worden? Vul dan het formulier in onderaan deze pagina. Het bestuur van Endona behandelt de aanvraag. Binnen een maand ontvang je bericht over het besluit tot het verlenen van het lidmaatschap.

Statuten

Het lidmaatschap is vastgelegd in de statuten van Energie coöperatie Endona en het lidmaatschapsreglement. Endona hanteert voor de verstrekte persoonsgegevens van (aspirant) leden de regelgeving vastgelegd in de privacy voorwaarden.

Direct naar Mijn Endona

Aanmelding lidmaatschap

Bevestiging deelname(Vereist)
Als lid van Endona kun je meepraten, meebeslissen en mee-investeren in plannen die Endona ontwikkelt om Salland duurzamer te maken.
Lidmaatschap coöperatie Endona kost € 10,-- euro per jaar, door overmaken of afschrijving van het eerste lidmaatschap geld ga je akkoord met de voorwaarden in de statuten van Endona. Door het accepteren van de bijdrage voor lidmaatschap, accepteren wij je als lid van coöperatie Endona. Je wordt ingeschreven in het ledenregister.
Adres
Contact
Nieuwsbrief
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Contact

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem gerust contact op:

Met dank aan

Samenwerken aan Nieuwe Energie, mede mogelijk gemaakt door:

Energiefonds Overijssel