Word klant van Endona

Profiteer van Sallandse energie

De zonneparken van Endona leveren stroom voor duizenden huishoudens. Stroom die letterlijk bij jou om de hoek wordt geproduceerd en waar jij van kan profiteren. Ook voor (CO2 gecompenseerd) gas kun je bij Endona terecht. Duurzamer kan niet. En dat ook nog eens met concurrerende tarieven!

Energie Van Ons

Endona werkt als wederverkoper samen met ‘Energie Van Ons’, de energieleverancier van energiecoöperaties die groen en lokaal energie produceren. Energie Van Ons zorgt voor de administratieve afhandelingen.

Investeren in duurzaamheidsprojecten

Voor iedereen die klant wordt van Endona en via Energie Van Ons energie afneemt, ontvangt Endona jaarlijks een vergoeding. Deze vergoeding besteden we aan duurzaamheidsprojecten in de buurt. Wil je klant worden of ben je benieuwd naar de tarieven? Kijk op de website van Energie Van Ons.

Direct naar Energie Van Ons

Persoonlijk advies

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag langs om de mogelijkheden en voordelen toe te lichten. Ook kunnen we je helpen bij het aanmelden bij Energie Van Ons en bij het opzeggen van het lopende contract.

Neem contact met ons op
Zelf energie leveren

Heb je zelf zonnepanelen, dan kun je de overtollige stroom via Endona (als wederverkoper) aan Energie Van Ons verkopen. Dit kan door klant te worden van Endona. We vertellen je graag wat de mogelijkheden en voordelen zijn in een persoonlijk gesprek.

Garantie van Oorsprong

De Garantie van Oorsprong (GVO) van het Energiepark Heeten geeft zekerheid dat de stroom die je via Endona verkrijgt, voor zover de jaarlijkse voorraad strekt, lokaal duurzaam geproduceerd is. Vanuit haar visie wil Endona de GVO van het Energiepark Heeten zo lokaal mogelijk afzetten.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Contact

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem gerust contact op:

Met dank aan

Samenwerken aan Nieuwe Energie, mede mogelijk gemaakt door:

Energiefonds Overijssel