Word klant van Endona

Het zonnepark levert met zo’n 7750 panelen voldoende stroom voor ca. 600 huishoudens. De stroom wordt letterlijk bij jou om de hoek geproduceerd in het Energie Park Heeten. Ook voor (CO2 gecompenseerd) gas kun je bij Endona terecht. Duurzamer kan niet. En dat ook nog eens met concurrerende tarieven!

Aanmelden via Energie Van Ons

Endona werkt als wederverkoper samen met ‘Energie Van Ons’, de energieleverancier van energiecoöperaties die groen en lokaal energie produceren. Energie Van Ons zorgt voor de administratieve afhandelingen. Weet je al dat je klant wilt worden van Endona, of ben je benieuwd naar de actuele tarieven, ga dan naar de website van Energie Van Ons.

Direct naar Energie Van Ons

Persoonlijk advies

Wil je toch liever persoonlijk advies? Of heb je nog vragen? Daarbij helpen we je graag! We komen dan ook graag bij je thuis om de mogelijkheden en voordelen toe te lichten . Ook kunnen we je helpen bij het aanmelden bij ‘Energie Van Ons’ en bij het opzeggen van het lopende contract. Vul het formulier in en we nemen contact met je.

Zelf energie leveren

Heb je zelf ook zonnepanelen dan kun je de overtollige stroom via Endona (als wederverkoper) aan Energie van Ons verkopen. Dit kan door klant te worden van Endona. We vertellen je graag wat de mogelijkheden en voordelen zijn in een persoonlijk gesprek.

Garantie van Oorsprong

De Garantie van Oorsprong (GVO) van het Energiepark Heeten geeft zekerheid dat de stroom die je via Endona verkrijgt, voor zover de jaarlijkse voorraad strekt, lokaal duurzaam geproduceerd is. Vanuit haar visie wil Endona de GVO van het Energiepark Heeten zo lokaal mogelijk afzetten.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Contact

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem gerust contact op:

Met dank aan

Samenwerken aan Nieuwe Energie, mede mogelijk gemaakt door:

Energiefonds Overijssel