Overweeg over te stappen 100% groen!

20 november 2019

Wil jij energieklant zijn van een 100% groene energieproducent? Denk dan aan de overstap naar Endona. Wij werken samen met Energie van Ons om gegarandeerd groene stroom en gas te kunnen leveren. Op onze site kun je je tarieven vergelijken. En heb je vragen neem dan contact op, we ondersteunen je graag bij het overstappen op moment dat je contract dit toe laat.

Je hebt het vast al vernomen in de media: Vandebron is overgenomen door Essent. Essent wil op deze manier verduurzamen en koopt zo’n 200.000 klanten.

Het was al langere tijd bekend dat het verlieslatende Vandebron te koop stond. Toch merken we dat de overname tot veel onrust leidt. Mensen die vanuit hun overtuiging voor Vandebron hebben gekozen zijn ineens klant van een ander bedrijf. Sterker nog, een bedrijf waar ze hun waarden niet in herkennen.

Energie VanOns is niet te koop

Ook bij Energie VanOns krijgen we vragen. Staat Energie VanOns ook te koop? Als je klant van Energie VanOns wordt, zit je dan straks bij een groot energiebedrijf? We kunnen daar heel duidelijk in zijn: Energie VanOns gaat nooit verkocht worden. Punt. Dat komt onder andere door onze structuur waarin leden via energiecoöperaties en koepels de baas zijn.

Toevallig schreven ze daar in september al dit artikel over:  “Jaja, en dan worden jullie straks verkocht aan een multinational…”

Wil je dus zeker weten dat de energie die je afneemt 100% groen is, en ook 100% groen blijft, overweeg dan eens Endona. Dat is namelijk aan alle kanten duurzaam, want je ondersteunt voor hetzelfde geld (of zelfs minder) ook nog eens allerlei groene lokale initiatieven!!

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Contact

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem gerust contact op:

Met dank aan

Samenwerken aan Nieuwe Energie, mede mogelijk gemaakt door:

Energiefonds Overijssel