Word SDE-participant van Zonneweide Torenallee Raalte

21 maart 2023

Tot wel 4% rendement

Van 21 maart t/m 21 april 2023 kun je je aanmelden als SDE-participant van het project Zonneweide Torenallee Raalte. Met het kopen van een of meerdere certificaten, verstrek je als het ware een lening waarmee je het opwekken van duurzame energie ondersteunt.

Meld je aan als SDE-participant van Zonneweide Torenallee

Wat is participeren?

Als SDE-participant van Zonneweide Torenallee investeer je in het project. Je verstrekt een lening in de vorm van een of meerdere certificaten. Eén certificaat is € 250,-. De rentevergoeding is afhankelijk van de looptijd van het certificaat. Bij een looptijd van 5, 10 en 15 jaar, is de rente respectievelijk 3, 3,5 en 4%. De opbrengst is niet afhankelijk van de resultaten. De eventuele winst wordt gestort in een sociaal-maatschappelijk fonds waarover de participanten mogen meebeslissen. Na de afgesproken looptijd krijg je de inleg terug. Iedereen in Nederland kan meedoen en je hoeft geen lid te worden van Endona.

Aanmelden

Tot en met 21 april 2023 kun je je aanmelden als SDE-participant. Uit alle aanmeldingen wordt geloot. Eerst uit iedereen die één certificaat wil. Vervolgens uit iedereen die twee certificaten wil, et cetera. De totale lening is € 130.000,-. Er zijn dus in totaal 520 certificaten beschikbaar. Na de loting en toekenning ontvang je bericht om je definitief in te schrijven en vragen we je de lening te betalen. Dit is naar verwachting voor 1 juni 2023. Er zijn ook jeugdparticipaties: elk jeugdaandeel heeft een waarde van € 25,- en een looptijd van 10 jaar. Na de looptijd ontvang je € 50,- per aandeel.

Informatieavond 11 april

Meer weten over participeren in project Zonneweide Torenallee Raalte? Op dinsdagavond 11 april om 19.30 uur is er een informatieavond in het Grand Café van Buurtcentrum DeBuut in Raalte. Richard Jansman van Endona praat je bij over het project en de mogelijkheid om SDE-participant te worden. Je bent van harte welkom om je vragen te komen stellen.

Lees meer over participeren Lees meer over het project Zonneweide Torenallee Raalte Vragen? Neem contact op
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

Contact

Wil je meer informatie of heb je andere vragen? Neem gerust contact op:

Met dank aan

Samenwerken aan Nieuwe Energie, mede mogelijk gemaakt door:

Energiefonds Overijssel